header vervoer
foto

Reizen per oldtimer op Cuba

Op Cuba kom je zeer veel verschillende vervoersmiddelen tegen: paard-en-wagens, ossenkarren, oude vrachtwagens die als bus worden gebruikt, oude Nederlandse bussen met oorspronkelijke bestemming er nog op, rammelende traktoren, fietsen, gele taxi´s en natuurlijk de vele klassieke Amerikaanse auto´s uit de jaren vijftig. Cuba is eigenlijk één groot automuseum.

Pura Cuba Travel laat je graag in stijl rondreizen over het eiland. Al het vervoer dat we aanbieden is dan ook per oldtimer met privé chauffeur. Zo word je één met het nostalgische jaren vijftig decor van Cuba en geniet je optimaal van je reis.

De oldtimers zijn allemaal tussen de vijftig en zestig jaar oud en zijn eigendom van de chauffeur. De auto´s verkeren in goede staat. Voorafgaand aan iedere reis, wordt de auto nog eens uitgebreid nagekeken. Mocht de oldtimer tijdens je reis onverhoopt toch pech krijgen, dan zorgen we direct voor vervangend vervoer.

Het reizen per oldtimer met privé chauffeur geeft je net zoveel vrijheid als per huurauto. Je reist in je eigen tempo en je kunt onderweg stoppen waar jij wilt. En dat terwijl je meer van het uitzicht kunt genieten, omdat je niet zelf hoeft te rijden. Bovendien verdoe je geen tijd met het vinden van de juiste route in een land waar de bewegwijzering nogal te wensen overlaat. In vergelijking met het huren van een auto is het reizen per oldtimer met privé chauffeur goedkoper en dat zie je terug in de scherpe tarieven van onze rondreizen.

Je kunt ervoor kiezen om alleen met de Spaanssprekende chauffeur op reis te gaan. Als je veel over Cuba wilt weten, raden we je echter aan om de reis te laten begeleiden door één van onze lokale Engelssprekende gidsen. Zij vertellen je graag alles over de geschiedenis, het politieke en economische systeem van Cuba en over de veranderingen van de laatste tijd en hun invloed op het dagelijks leven van de Cubanen.

Ontdek Cuba per camper

Naast onze rondreizen per oldtimer uit de jaren vijftig, bieden we nu ook een nieuw concept aan: rondreizen per camper. De moderne campers zijn nieuw en van alle gemakken voorzien en bieden de ultieme vrijheid. Je kunt ervoor kiezen om ter plekke iedere dag te besluiten waar je heen gaat of je kunt met onze hulp al van tevoren een programma vaststellen, zodat je er zeker van bent dat je een compleet en uitgebalanceerd programma hebt en geen enkel hoogtepunt zult missen. Klik voor meer informatie

Vliegtickets

Voor het boeken van vliegtickets werkt Pura Cuba Travel samen met een zelfstandig reisagent in Nederland. Manon Eeken heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de reisindustrie en is aangesloten als franchisenemer bij Travel Counsellors Nederland, een organisatie die wereldwijd inmiddels meer dan 1000 persoonlijke reisadviseurs kent. Manon werkt samen met Pura Cuba Travel en zorgt er graag voor dat ook je vliegreis tot in de puntjes verzorgd is. Je kunt haar bereiken via mail manon.eeken@travelcounsellors.nl of telefoon 023-5762105.

Groener reizen met GreenSeat en Pura Cuba Travel

Greenseat Pura Cuba Travel werkt samen met GreenSeat om groener reizen mogelijk te maken. Dat kan niet zonder jou! Boek daarom nu GreenSeat CO2-compensatie! Hiermee compenseer je de CO2-uitstoot van jouw reis en geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie. Dit zorgt voor minder CO2 in de atmosfeer en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families. Jij maakt het mogelijk!


vervoer 1vervoer 2